40 uur per week. 

Per direct, een jaarcontract met de ambitie voor een vast dienstverband.

Organisatie

Zodra je de deur uitloopt en om je heen kijkt heb je te maken met de fysieke leefomgeving. Het wordt, warmer, droger en natter in onze directe omgeving. Je staat voor de cruciale taak om onze samenleving voor te bereiden op de steeds intenser wordende gevolgen van extreme weersomstandigheden, zoals overstromingen, hittegolven en droogte. Tegelijkertijd werk je aan het bevorderen van duurzame praktijken die de uitstoot van broeikasgassen verminderen en de kwetsbaarheid van gemeenschappen verminderen. Dit zijn de vraagstukken waar de specialisten van Triple zich mee bezig houden. Voor gemeenten, provincies, waterschappen, omgevingsdiensten, commerciële opdrachtgevers en uiteindelijk de samenleving. Samen werken we zo aan een toekomstbestendige leefomgeving. Triple is een jong en ambitieus detacherings- en adviesbureau in het ruimtelijk domein.

Onze missie is het bijdragen aan een mooiere en toekomstbestendige leefomgeving. Dit doen wij niet alleen, maar samen met onze opdrachtgevers en een netwerk van gepassioneerde specialisten. We hebben veel contact met gemeentelijk organisaties, kennen ze door en door en we weten waaraan zij behoefte hebben. 

Functie

Voor een ingenieursbureau zoeken wij gedreven professionals die continu het maximale resultaat willen behalen voor de klanten. Het bureau houdt zich dagelijks bezig met complexe ontwikkelvraagstukken in de breedste zin van het woord. Dit doen ze door actief met elkaar samen te werken. Het bureau beschikt over maar liefst negen kennisgebieden (Ruimte & Ontwikkeling, Bouw- en Sloopmanagement, Archeologie & Bouwhistorie, Civiele techniek, Milieu en Explosieven en Ecologie). Voor de afdeling Ecologie zoeken wij een echte teamplayer die zijn hand niet om draait om onze opdrachtgever te helpen in zijn proces. Als assistent projectleider ecologie/biologie zorg jij dat de natuurwaarden in een project vroegtijdig worden inschat. De projecten gaan van gebiedsbescherming, gebiedsontwikkelingen, tot soortgericht onderzoek en het adviseren en treffen van mitigerende maatregelen vooruitlopend op een vergunningsaanvraag. Daarnaast zijn er ook veel raakvlakken met klimaatadaptatie en biodiversiteit.

Als assistent projectleider ecologie/biologie fungeer je in een klein team en pak je projecten van a tot z op. Het doel is om op deze manier jezelf te ontwikkelen en door te groeien tot volwaardig projectleider.


Functie-eisen

  • Een relevante afgeronde hbo- of universitaire opleiding in de richting van ecologie, biologie, milieukunde of vergelijkbaar;
  • Enige ervaring met ecologische, biologische en milieukundige projecten (dit kan zowel werkervaring zijn als ervaring vanuit je opleiding);
  • Goede Nederlandse mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
  • Je kunt goed werken in teamverband en bekleedt daarin een proactieve rol vanuit jouw expertise.

Aanbod

  • Afhankelijk van je ervaring een salaris tussen de €2.900,- en €3.500,- bruto per maand;
  • Een jaarcontract met zicht op en wens tot een langdurige werkrelatie;
  • Focus op persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden;
  • Flexibele werktijden;
  • Hecht team met een goede sfeer, we helpen/ondersteunen elkaar en zetten er met elkaar de schouders onder;
  • Diverse uitjes voor personeel, partners en gezinnen; maandelijkse borrels, de jaarlijkse familiedag; barbecue en het eindejaarsfeest. Ook zoeken personeelsleden die daar behoefte aan hebben elkaar na het werk ook nog wel eens op voor een sportactiviteit of spel.

Sollicitatie

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan snel met Frank Boland via 06 3449 2780 of stuur een mail naar frank@tripledetachering.nl. Direct solliciteren kan uiteraard ook!