24 – 36 uur per week.

Start 1 november voor de duur van 6 maanden.

Organisatie

Werken bij de gemeente Zeewolde is gericht op het toevoegen van waarde aan de samenleving van Zeewolde. Zeewolde heeft 23.000 inwoners en is de jongste en grootste gemeente van de provincie Flevoland. Ons dorp ligt midden tussen uitgestrekte en bijzondere natuur met grotere steden binnen handbereik. De combinatie van rust, ruimte, natuur en goede voorzieningen maakt van ons dorp een mooie plaats om te wonen, te werken en te recreëren.

Functie

De gemeente Zeewolde is een gemeente die volop in ontwikkeling is. Zo wordt er volop gewerkt aan het ontwikkelen van bedrijventerreinen en woonwijken. Maar ook in de bestaande woonwijken wordt gebouwd. Om dit allemaal mogelijk te maken worden de huidige Omgevingsplannen (bestemmingsplannen die omgezet zijn naar Omgevingsplannen ) aangepast naar Omgevingsplannen onder de Omgevingswet.

Je zal vooral bezig zijn met de realisatie van ruimtelijke visies en plannen, (omgevings-) vergunningen, toezicht en handhaving en duurzaamheid.

Voor het tijdelijk invullen van vacature ruimte en het opvangen van verlof hebben wij extra ondersteuning nodig. Het gaat hier om het schrijven van de bouwstenen voor ontheffingen en het begeleiden van kleine ruimtelijke projecten.

Functie-eisen

  • Een afgeronde HBO opleiding planologie, ruimtelijke ordening of rechten;
  • Aantoonbaar minimaal 5 jaar ervaring binnen het vakgebied ruimtelijke ordening;
  • Aantoonbaar minimaal 5 jaar ervaring met het opstellen van bouwstenen voor binnenplanse en kleine buitenplanse ontheffingen;
  • Aantoonbaar minimaal 2 jaar ervaring met het begeleiden van kleine ruimtelijke projecten en het opstellen van college / raadsvoorstellen hierover.

En bij voorkeur:

  • Aantoonbaar minimaal 2 jaar ervaring met het vergunningen programma CLO of een vergelijkbaar programma.

Aanbod

  • Een aantrekkelijk salaris (afhankelijk van je ervaring) conform de Cao Gemeenten en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Ontwikkeling, persoonlijke begeleiding en opdrachtmanagement.
  • Reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer.
  • Een netwerk van enthousiaste professionals binnen het fysieke domein en overlappende passie binnen het werkveld.
  • Deze opdracht is ook op ZZP basis in te vullen.

Sollicitatie

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan snel met Raquel Rodriguez Cortes via 06 3933 4016 of stuur een mail naar raquel@tripledetachering.nl.

Direct solliciteren kan uiteraard ook!